Synchronizované plávanie


Aquabella girls

Vitajte na stránke aquabella.sk

ktorá ponúka nový druh predstavení na akcie, zábavy a party v blízkosti bazénov, aquaparkov a vodných plôch.

 

V roku 2000 sestry Lívia a Lucia Allárové začali písať históriu slovenského SP účasťou na Olympijských hrách v Sydney, v roku 2006 sa stali v disciplíne duo MAJSTERKAMI SVETA v kategórií Masters na Majstrovstvách sveta v San Franciscu.

O štyri roky neskôr, v roku 2010 si svoju účasť na Majstrovstvách sveta Masters vo Švédskom Goteborgu zopakovali a hneď s dvojnásobným úspechom, keď v disciplíne duo obhájili titul majsteriek sveta a v disciplíne trio získali ďalší titul Majsteriek sveta spolu s Natáliou Juráškovou.Allarove s medailami

 

Info: Pripravujete akciu v aquaparku, firemnú alebo súkromnú akciu pri bazéne alebo inej vodnej ploche v ktorej sa dá plávať, alebo chcete netradičný darček k Vašej domácej „bazénovej párty“? aquabella.sk ponúka vystúpenie akvabel - jednotlivkýň (sólo, duo), alebo skupinové vystúpenia (3 a viac akvabel) na rôznych akciách.

 

Ponuka: Vystúpenia (vystúpenie) zrealizujeme vo vode, podľa hĺbky a veľkosti plochy prispôsobíme vystúpenie, ktoré sa môže skladať z ľubovoľného počtu skladieb (každá v priemere 3-5 minút).

 

Technické podmienky: Na vystúpenie máme vlastné ozvučenie (pre max. 50 osôb), vrátane podvodného reproduktora, vlastníme však všetky možnosti na pripojenie externého ozvučenia (napr. do aparatúry DJ, alebo hudobnej skupiny)

 

Extra: Po dohode vieme v krátkom čase pripraviť choreografiu na hudbu podľa potreby – v prípade reklám, reklamných akcií, alebo otvorení, tak aby sa zhodovala línia programu.

 

SP patrí medzi najmladšie športové plavecké odvetvie s technicko – estetickým typom športového výkonu, ktorého úlohou je dokonalé vykonanie náročnej pohybovej zostavy pomocou dokonalej techniky. Napriek svojej relatívne krátkej existencie športová výkonnosť pretekárok prudko stúpa. Svoju pozíciu v európskom aj svetovom meradle získavajú aj naše reprezentantky. Synchronizované plávanie je ...

 

Novinky

Plavky vôbec neuschnú

Slovenské synchronizované (synchro) plávanie >>

Otec hudobník, mama basketbalistka. Zvlnené tóny hudby, razantný výskok s loptou. Aké dieťa vznikne z takého zväzku? Akvabela!

A pretože sa tento šport oficiálne volá synchronizované plávanie, narodili sa Allárovcom po synovi Rolandovi hneď dve dievčatá. Lucia mala v detstve problémy s chrbticou, lekári jej odporučili rehabilitačné plávanie na posilnenie svalstva. Dvanásťročné dievčatá dovtedy ani netušili, že synchronizované plávanie vôbec existuje. Prihlásili sa do bratislavského oddielu, ale nevzali ich. Boli už na tento šport staré!

Zvyšok textu tvtip

Späť