Synchronizované plávanie


Aquabella girls

Vitajte na stránke aquabella.sk

ktorá ponúka nový druh predstavení na akcie, zábavy a party v blízkosti bazénov, aquaparkov a vodných plôch.

 

V roku 2000 sestry Lívia a Lucia Allárové začali písať históriu slovenského SP účasťou na Olympijských hrách v Sydney, v roku 2006 sa stali v disciplíne duo MAJSTERKAMI SVETA v kategórií Masters na Majstrovstvách sveta v San Franciscu.

O štyri roky neskôr, v roku 2010 si svoju účasť na Majstrovstvách sveta Masters vo Švédskom Goteborgu zopakovali a hneď s dvojnásobným úspechom, keď v disciplíne duo obhájili titul majsteriek sveta a v disciplíne trio získali ďalší titul Majsteriek sveta spolu s Natáliou Juráškovou.Allarove s medailami

 

Info: Pripravujete akciu v aquaparku, firemnú alebo súkromnú akciu pri bazéne alebo inej vodnej ploche v ktorej sa dá plávať, alebo chcete netradičný darček k Vašej domácej „bazénovej párty“? aquabella.sk ponúka vystúpenie akvabel - jednotlivkýň (sólo, duo), alebo skupinové vystúpenia (3 a viac akvabel) na rôznych akciách.

 

Ponuka: Vystúpenia (vystúpenie) zrealizujeme vo vode, podľa hĺbky a veľkosti plochy prispôsobíme vystúpenie, ktoré sa môže skladať z ľubovoľného počtu skladieb (každá v priemere 3-5 minút).

 

Technické podmienky: Na vystúpenie máme vlastné ozvučenie (pre max. 50 osôb), vrátane podvodného reproduktora, vlastníme však všetky možnosti na pripojenie externého ozvučenia (napr. do aparatúry DJ, alebo hudobnej skupiny)

 

Extra: Po dohode vieme v krátkom čase pripraviť choreografiu na hudbu podľa potreby – v prípade reklám, reklamných akcií, alebo otvorení, tak aby sa zhodovala línia programu.

 

SP patrí medzi najmladšie športové plavecké odvetvie s technicko – estetickým typom športového výkonu, ktorého úlohou je dokonalé vykonanie náročnej pohybovej zostavy pomocou dokonalej techniky. Napriek svojej relatívne krátkej existencie športová výkonnosť pretekárok prudko stúpa. Svoju pozíciu v európskom aj svetovom meradle získavajú aj naše reprezentantky. Synchronizované plávanie je ...

 

Novinky

Nová web stránka

Slovenské synchronizované (synchro) plávanie >>

Na stránke nájdete všetko o synchronizovanom plávaní, o našich vystúpeniach (referenciách) a dosiahnutých výsledkoch na medzinárodnej úrovni.

Späť